бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Марица отпразнува първото място с банкет

Представителният отбор на “Марица” отпразнува с банкет в пловдивско заведение първото си място.

След края на есенния полусезон в Трета лига “жълто-сините” заслужено заеха лидерската позиция в класирането, съобщава официалната страница на клуба.

Маричани ще зимуват на върха, като изпращат една успешна футболна година, през която неизменно повишаваха своите резултати. Година, в която се навършиха 95 години от създаването на клуба.

На празненството присъстваха футболистите от тима, треньорският щаб и ръководството на отбора. В началото бе почетена паметта на легендата на пловдивския футбол Георги Убинов – Графа, който е бил част от “Марица” в периода 1967-1968 в “А” група, както и загиналите в самолетна катастрофа футболисти на бразилския “Чапекоензе”.

Двамата шефове на клуба Христо Николов и Христо Христов изразиха пред футболистите своето задоволство от представянето на отбора и пожелаха на играчите здраве и нови бъдещи успехи, като не скриха амбициите си “Марица” да заеме място на футболната карта, което подхожда на този клуб.

Двамата раздадоха на футболистите и извънредна премия за доброто представяне на отбора през есенния полусезон и страхотния му завършек. В последните си осем мача “Марица” записа осем победи, като реализира 32 гола и допусна едва един.

Празненствата продължиха до късно вечерта, а маричани показаха, че могат да се забавляват не само по футболните терени.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker