бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Малките “канари” проявиха феърплей, викаха за Славия срещу Партизан на международен турнир

Не се случва често един български отбор да вика за друг, било то и на международен турнир. Днес обаче децата на Ботев (Пловдив) дадоха пример на най-големите в родните футболни среди, защото примери в обратното има колкото искаш, в това число един съвсем пресен.

Ботев (Пловдив), родени 2001 г., се превърна в мощна агитка на “белите” по време на мача срещу Партизан (0:1) във втория ден на турнира “Купата на Велинград”. “Канарчетата” викаха “Славия” и “България, юнаци”, а двубоят се превърна във футболен празник с много емоции на терена и по трибуните. Там по-малките “гробари” първи почнаха да пеят за своите, което накара “жълто-черните” да се намесят.

Партизан спечели с гол на Милутин Видосавлевич в самото начало. Нататък сърбите пропуснаха още няколко чисти положения. Поне от показаното досега, те са най-силният състав на турнира при по-големите.

Славия положи много усилия да се противопостави и в дълги периоди изглeждаше като почти равностоен противник. На “белите” липсваше единствено острота, в това число и в единоборствата. А и повече увереност.

А славистите и ботевци са съперници на тeрена. Тази година те вече водиха паметни битки на поне два турнира в България.

Източник и снимка: viasport.bg

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker