Ботев ПловдивФутбол

Любо Пенев чака решение от БФС дали може да поеме Ботев

Националният селекционер на България Любослав Пенев е фаворит за старши треньор на Ботев Пловдив. Той вече е получил оферта от Цветан Василев и в момента я обмисля. Пенев обаче няма никакво намерение да напуска националния отбор на България, така че единствения шанс е да получи разрешение и да съвместява двете длъжности.

Според хора от Изпълкома вече са започнали сондажи и събиране на мнения как точно да се постъпи. Именно членовете на изпълнителния комитет трябва да решат дали да позволят на Пенев да бъде едновременно треньор на Ботев и националния тим. Последният такъв треньор бе Станимир Стоилов, който едновременно бе треньор на Литекс и националния. След това обаче бе взето решение подобно съвместяване да не бъде допускано.

В БФС са много доволни от работата на Пенев с националния отбор и не са много навити да го пуснат да работи единствено в Ботев Пловдив.

„Канарчетата“ търсят треньор, след напускането на Станимир Стоилов. Освен Пенев „жълто-черните“ имат още няколко възможни варианта, сред които и Ивайло Петев. Специалистът обаче трябва първо да оправи взаимоотношенията си с АЕЛ Лимасол.

Гонг

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker