Ботев ПловдивФутбол

Любослав Пенев прави проби за всички в Ботев (Пловдив)

Новият треньор на Ботев (Пд) Любослав Пенев ще каже тежката си дума за всичко ставащо в клуба на лагера в Австрия, съобщава „7 дни спорт“. Отборът от вчера е в алпийската страна, където ще остане до 22 юни. Новият наставник на тима пък пристига в средата на седмицата заедно с екипа си и изпълнителния директор на Ботев Тервел Златев.

Любослав Пенев има много важна задача в следващите седмици, като трябва да преценява всички футболисти, които в момента са в отбора. Националният селекционер ще направи своеобразни проби на футболистите и който не издържи, най-вероятно няма да бъде част от „жълто-черните“. Пенев се е заканил, че нито един няма да има гарантирано място, и ще трябва да се бори, за да играе.

Пенев ще трябва да решава и за договорите на двама от играчите – Иван Цветков и Артур Енрике. Нападателят става свободен агент в края на месеца, а Пенев ще прецени дали да го задържи. Артур Енрике пък чака получаване на български паспорт и едва тогава ще може да подпише нов договор с клуба.

При вчерашното заминаване на отбора за Австрия капитанът Йордан Христов говори за новия треньор.

“Случилото се в клуба ни изненада, защото оставката на господин Стоилов дойде само два дни преди старта на подготовката, а след това и назначението на новия треньор господин Пенев. Имаше някаква изненада, но това е част от футбола”, каза Христов.

Бранителят, който работи с Пенев и в националния отбор, говори за амбициите на новия си треньор.

“Моите впечатления са, че той има високи цели.

При него се работи много професионално и има голяма дисциплина, което е много важно във футбола. Очакванията ми са, че отборът ще се промени, ще заиграе по-добре и ще печели повече мачове”, добави капитанът на пловдивчани.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker