бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Любовта към Купата и една от големите битки за Ботев (Пд) днес!

Един от големите дни за Ботев (Пд). Момчетата на Николай Киров излизат срещу Черно море в здрава битка по пътя към полуфиналите за Купата на България.

“Канарчетата” стигнаха до четвъртфиналите на турнира, след като постигнаха лесен успех с 4:1 над ЦСКА 1948 и победа срещу Берое, която бе изкована след 0:0 в редовното време и 4:3 след изпълнение на дузпи.

“Моряците” пък се добраха до този етап, след като постигнаха успех с 1:0 над Арда (Кърджали) и победа след дузпи в дербито с Левски (5:4). Ботев има само една победа в последните пет мача в Първа професионална лига. Положението в тима на Илиан Илиев е малко по-добро. В последните пет сблъсъка в елита Черно море записа победи над Лудогорец (1:0) и Верея (2:0).

Статистиката в преките двубои е изключително равностойна. В последните битки двата тима са си разменили по една победа. Другите три срещи завършват при равен резултат.

И двата тима имат някои проблеми с контузени и наказани футболисти. Домакините са без четирима основни играчи. Капитанът Лъчезар Балтанов е наказан, а с травми са Радослав Терзиев, Атанас Зехиров и Джонатан Перейра. Звездата на тима Тодор Неделев до последно ще бъде под въпрос, като се очаква да играе на инжекции.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев пък не може да разчита на Георги Божилов и Жоаким Балми. Друг проблем за варненци са дългите пътувания за двете поредни гостувания. В неделя тимът прекоси почти цяла България за срещата с ЦСКА-София на “Армията”, а сега трябваше да предприеме ново сериозно пътуване до Пловдив.

Вероятни стартови състави:

Ботев: Кайзер, Кардосо, Пиргов, Димитров, Филипов, Ничев, Неделев, Вутов, Шопов, Ндонгала, Доре

Черно море: Дюлгеров, Панов, Димов, Генев, Енчев, Витанов, Панайотов, Ндонгала, Илиев, Минчев, Василев

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker