Локомотив ПловдивФутбол

Лупи пак излъга по казуса с Крачунов, ако ЦСКА не плати на Локомотив, и двата клуба остават без лиценз

Бившият адвокат на ЦСКА – Радостин Василев и защитаващ сега интересите на Локомотив Пловдив отговори на нападките на Александър Томов от по-рано днес.

Както е известно, на пресконференция Томов заяви, че между ЦСКА и НАП-Пловдив е било подписано споразумение, уреждащо задълженията на “армейците” към Локомотив (Пд), във връзка с трансфера на Пламен Крачунов.

Според Василев обаче предоставената днес информация не само не е коректна, но е лъжлива и подвеждаща.

Василев обаче публикува свое изявление, с което тотално опроверга информацията на Томов и я определи като лъжлива и подвеждаща.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

“На вниманието на всички медии и цялата футболна общественост!

Във връзка с поредната порция нагли лъжи на г-н Александър Томов, касаещи задължението на “ПФК ЦСКА” АД към “ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1926” АД във връзка с трансфера на футболиста Пламен Крачунов, възлизащо към момента на 199 699/сто деветдесет и девет хиляди шестстотин деветдесет и девет/ лева и изключително наглите лъжи на същото лице за налично споразумение на “ПФК ЦСКА” АД с ТД на НАП-Пловдив, публикувам официално писмо от 04.02.2015г. на директора на ТД на НАП-Пловдив, касаещо това задължение. След прочитане на писмото от ТД на НАП-Пловдив стават ясни няколко основни неща и отново лъсват лъжите на “СПАСИТЕЛЯ”:

1.Титуляр (кредитор) на вземането е единствено “ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1926” АД.

2. ТД на НАП-Пловдив не е сключвал и няма да сключва споразумения с “ПФК ЦСКА” АД относно това задължение, защото няма законови правомощия за това. Огромна лъжа на Томов!!!

3. Плащането от “ПФК ЦСКА” АД следва да се извърши по сметка предоставена на клуба от ТД на НАП-Пловдив до 31.03.2015г., а средствата ще покрият публични задължения (данъци и осигуровки на “ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1926” АД.), както и належащи задължения на “ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1926” АД, касаещи леценза му.

4. “ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1926” АД е информирал УЕФА за настоящия случай и ще предприеме всички законови действия да защити своя интерес.

5. Ако “ПФК ЦСКА” АД не плати на “ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-1926” АД. до 31.03.2015г. не съществува законен начин да получи лиценз за сезон 2015г.-2016г. и БФС е пряко отговорен за контрол по този казус!

лупи

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

  1. Lupi bokluka mrusen osven da lqga na jultite drugo moje lI?I osven da luje chervenite tupanari?Bahti boklucite,shte ostanem bez licenz zaradi prostotiite im koito sa obeshtali da platqt.Da mahnat tqhniq licenz,ne nashiq.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker