бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариБотев ПловдивФутбол

Лудогорец не показа, че е най-силният отбор в България и затвърди нещо друго

Снощи във финала за Суперкупата на България Лудогорец победи Ботев с 3:1. До тук всичко е нормално, шампионите са фаворити за трофея и го печелят, но по какъв начин.

Вчера станахме свидетели на един от многото тумори в българския футбол, а именно бутането на едни за сметка на други. Питаме се до кога така?! Ами явно винаги ще е така.

Във финала Ботев игра мъжки и се футболистите на тима се раздадоха на терена, но един картон в края на първото полувреме развали целия мач. Въпросът е защо уж най-добрият отбор в България трябва да получава такава помощ. Ако снощи Лудогорец беше обърнал Ботев честно и с 11 души на терена никой нищо нямаше да каже, но вчера шампионите не показаха, че са най-добрият отбор в България. Да те не го показаха, защото беше прекалено лесно да се справиш с неопитен и млад отбор с 10 души на терена и да пуснеш на полувремето най-бързия си играч (Мисиджан).

Въпреки това Ботев се държа и наистина малко не стигна на “канарчетата” да стигнат до дузпи. Дори при 2:1 Ботев можеше да изравни след страховит удар с глава на Пламен Николов, избит със сетни усилия от Владо Стоянов в корнер. Дори и при 3:1 Ботев търсеше попадението и беше близко, след като Иван Цветков прехвърли Владо Стоянов, но Александров изчисти от голлинията.

Ботев се държа достойно и затова получи похвали от фенове и на други отбори и всички бяха възхитени от играта и раздаването на “канарчетата”, които не се предадоха въпреки нечестният червен картон на Алекс Колев.

Лудогорец пък за пореден път просто затвърди мнението на повечето български фенове, че е един съдийски отбор, а двубоите срещу Ботев, Черноморец, Локомотив Пловдив бяха само една малка част от подпиранията, които получи тимът от Разград през годините.

За да си голям отбор обаче трябва и да си честен, а Лудогорец не е. Лесно е когато имаш пари и съдиите свирят за теб, но това е до време, а Лудогорец е един от изкуствените отбори в България, които нямат публика, нямат история, а до вчера са играли с отбори като Черноморец Бяла.

Лудогорец никога няма да бъде национална кауза и точно и заради такива изпълнения като снощи!

Валентин Видолов/TribunaPlovdiv.bg

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

6 Коментара

  1. Ама разбира се, че е факт. Тъпите цинганки от ЛАЙНУТА забравят как ръмжаха срещу съдиите на мачове с Лудогорец като се даваха някакви измислени нарушения. КУРВИ ОТ ЛАЙНУТА НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ТЕЗИ ЦИГАНИ САМО, ЗАЩОТО МРАЗИТЕ БОТЕВ.А ФАКТА НАИСТИНА Е БЕЗСПОРЕН. ПЕТРИЧЕВ СИ ГО КАЗА “Нормално е да вечеряме със съдиите”. Е, ФАКТ Е! ПРАВ СИ ЦИГАНКО ОТ ЛАЙНУТА. КУР ЗА ШИБАНИТЕ КУРВИ ОТ РАЗГРАД И ОТ БФС. КУР ЗА ЙОРДАНОВ ЗАТОВА, ЧЕ СЕ ПОДДАДЕ НА ЗАКАНИТЕ НА ЕДИН НАРКОПЛАСИОР!

  2. На Лудогорец им беше през кура за тоя мач… Излязоха на разходка за разлика от “жълто-черните”. Гамаков в първата минута бе за червен картон за откровен опит за убийство срещу Дяков… Това, че Йорданов се е издънил не означава, че Лудогорец е виновен за това…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker