бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Лудогерц отстрани Ботев за Купата при набор 97

Ботев загуби с 1:2 от Лудогорец в 1/8-финален мач от турнира за Купата на БФС при набор 97. Двубоят се игра на естествения терен на базата в “Коматево” и бе изгледан от около 100 зрители.

През първата част пловдивчани бяха по-активният отбор, но не успяха да реализират положенията си. От своя страна гостите приеха играта в собствената си половина и разчитаха повече на контраатаки. За съжаление срещата бе помрачена от спорното съдийство на главния съдия Динко Терзиев, който спести множество картони за гостуващия тим заради безумно груби влизания в играта на футболисти в “жълто-черно”. В следствие на изключително грубите си влизания гостите контузиха Исмет Рамадан и Рангел Игнатов, които бяха заменени принудително.

В първите минути играта бе равностойна, а двата тима по-скоро се разузнаваха, отколкото да се хвърлят в атаки. С течение на времето обаче ботевистите натиснаха и започнаха да създават голови положения пред вратата на гостите от Разград. В 15-ата минута Рангел Игнатов центрира в наказателното поле на “зелените”, където непокритият Виктор Пенчев стреля от движение, но право във вратаря, който спаси. В 22-ата минута Исмет Рамадан направи отличен пробив по дясното крило и намери Рангел Игнатов, който от точката на дузпата прати топката в мрежата на Лудогорец за 1:0.

В 25-ата минута Исмет Рамадан повтори упражнението и отново мина като на парад през защитата на “зелените” и подаде на Виктор Пенчев, който от отлична позиция пропусна да удвои аванса на домакините. В 33-ата минута, при поредния си пробив, Исмет Рамадан бе фаулиран от играч на гостите и получи контузия, заради която бе заменен принудително. В 36-ата минута Виктор Пенчев пробва удар от границата на наказателното поле, но шутът му бе неточен. В ответната атака гостите изравниха, след като играч на Лудогорец получи топката в наказателното поле и с точен удар вкара за 1:1. В 40-ата минута футболист на Лудогорец влезе по изключително груб начин в краката на Рангел Игнатов, а съдията се престраши да извади червен картон и наказа футболиста само с жълт картон.

След почивката гостите изнесоха играта и нито един от двата тима нямаше ясно изразено превъзходство. В 52-ата минута гостите получиха свободен удар на около 30 метра от вратата на Ботев и топката бе изпратена към Стамен Бояджиев, който обаче не се намеси убедително и изпусна коженото кълбо, а играч в “зелено” вкара за 1:2. 3 минути по-късно удар на Борис Тютюков от 20 метра мина покрай вратата. Последваха минути, в които играта бе изпълнена с грубости от страна на гостуващия тим, а главният съдия определено изпусна срещата и разправиите на и извън терена следваха една след друга.

В 66-ата минута Радослав Апостолов стреля от дъгата на наказателното поле, но отново неточно. В 68-ата минута се получи спорна топка в центъра на терена, при която играч в “зелено” влезе по изключително брутален начин в краката на Рангел Игнатов. Футболистът на “канарчетата” се търколи на терена и с поведението си показва, че изпитва много сериозна болка. Главният съдия Динко Терзиев обаче за пореден път показа, че няма смелостта да изгони играч на Лудогорец и за нарушението показа само жълт картон, хвърляйки в недоумение зрителите и наставника на представителния отбор на “канарчетата” Велислав Вуцов, който наблюдаваше срещата.

В следствие на нарушението и Рангел Игнатов бе заменен принудително. Двете принудителни смени се отразиха на играта на ботевистите и момчетата на Петър Пенчев и Иван Кочев нападаха далеч по-трудно. В 80-ата минута гостите бяха близо до трети гол, но удар от близка дистанция бе спасен от Стамен Бояджиев.  В 86-ата минута след центриране от корнер топката бе избита и попадна в Йордан Атанасов, който стреля от воле, но след серия от рикошети коженото кълбо се озова в ръцете на вратаря на гостите. До края на срещата “жълто-черните” пробваха натиск, но той бе хаотичен и не стигнаха до чисто голово положение.

Съставът на Ботев: Стамен Бояджиев, Здравко Дерменов, Кристиан Димитров, Георги Купенов, Атанас Куманов, Радослав Апостолов, Йордан Атанасов, Рангел Игнатов (70′ Йоан Пеев), Исмет Рамадан (35′ Йосиф Табаков), Борис Тютюков, Виктор Пенчев

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker