Локомотив ПловдивФутбол

ГЛЕДАЙ: Локо размаза Струмска слава в контрола играна на Лаута, каращ проби с дебютен гол

Локомотив (Пловдив) прегази втородивизионния Струмска слава със 7:0 в контролна среща, играна на “Лаута”. “Черно-белите” бяха пълни господари на терена и пропуснаха да направят резултата още по-изразителен, но пък загряха за шампионатния мач с шампиона Лудогорец.

Ален Ожболт изведе “черно-белите” напред с гол в 18-ата минута. Отново словенецът бе точен в 23-ата минута. В 31-ата Анте Аралица се разписа, а в 61-ата Идакво вкара дебютния си гол с “черно-бялата” фланелка. В 66-ата минута и Момчил Цветанов попадна в списъка с голмайсторите. В 80-ата минута Бирсент Карагарен завърши добра триходова атака. Три минути по-късно Един Бахтич засече добро подаване на Мустафа Абдулахи. В спаринга не взеха участие националите Димитър Илиев и Парвизджон Умарбаев.

В 4-ата минута Ален Ожболт стреля покрай вратата. След това Анте Аралица напредна добре и пусна пас в коридор към Ожболт, но вратарят Драгомир Петков излезе и пресече подаването. В 18-ата минута Локомотив излезе напред в резултата с гол на Ален Ожболт. Словенският нападател бе изведен по блестящ начин от ветерана Георги Илиев и с безпощаден удар откри резултата.

В 23-ата минута Ален Ожболт наказа груба грешка в защита на Симеон Петров и на няколко метра сам срещу вратаря не сбърка за 2:0. В 31-ата минута Анте Аралица направи резултата класически. Нападателят, който не се намира в най-добрата си форма, излезе зад гърба на защитата на Струмска слава и падайки насочи топката в обратния ъгъл на вратата.

В началото на второто полувреме Бруно Акрапович направи доста промени в състава си, като в игра се появиха Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Йосип Томашевич и Един Бахтич. На вратата пък Илко Пиргов замени Мартин Луков. В 54-ата минута Момчил Цветанов опита интересен удар с левия крак към далечния ъгъл, но топката премина на сантиметри от гредата.

В 60-ата минута стражът на Струмска слава се отчете с добро спасяване при удар на Бирсент Карагарен и последвал рикошет в крак на защитник. От корнера обаче Локомотив успя да отбележи четвърти гол. Карагарен продължи топката с глава към втора греда, а там каращият проби Идакво вкара в опразнената врата.

В 66-ата минута страхотна атака на Локомотив бе завършена с гол от Момчил Цветанов. Един Бахтич подаде към свободния вдясно Карагарен, а той пуска успореден пас към Момчил Цветанов в наказателното поле. Последният просто подложи крак и вкара за 5:0.

Миг по-късно наставникът Бруно Акрапович реагира бурно при съдийско отсъждане и дори влезе на терена да потърси сметка от главния съдия, но бе изваден от футболистите на “смърфовете”. В 72-ата минута Николай Николаев постави топката на главата на Карагарен, но последният стреля в ръцете на вратаря.

В 80-ата минута Чико Цветанов проби в наказателното поле, извади топката към Един Бахтич, а той вместо да стреля, подаде към свободния Бирсент Карагарен, който направи резултата 6:0 със силен удар от близка дистанция. Само три минути по-късно “смърфовете” повториха упражнението, но този път Мустафа Абдулахи подаде към Един Бахтич, а той отбеляза с шут под гредата.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker