бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо (Пд) чака 200 000 лева от ЦСКА

Ръководството на Локомотив (Пловдив) поиска от ЦСКА да изплати дълг от 200 хиляди лева. Сумата е за трансфера на защитника Пламен Крачунов на “Армията” през сезон 2011/12. Тогава бранителят започна сезона с черно-бялата фланелка и дори изигра 2 мача в “А” група. ЦСКА обаче го взе на пожар. Причината бе, че Апостол Попов получи тежка контузия преди плейофите със Стяуа (0:2 и 1:1) за влизане в групите на Лига Европа.

Оказа се обаче, че “червените” още не са се издължили на Локомотив за този трансфер, а новото ръководство на клуба държи да си получи парите. Предишното споразумение между двете страни е било ЦСКА да преведе сумата в НАП, за да погази част от задълженията на “смърфовете” към агенцията. Това обаче не се е случило. И в момента от “Лаута” настояват цялата сума да бъде преведена в сметките на клуба. Те са наели адвокат Радостин Василев да се погрижи за интересите им. Любопитното е, че той бе част от правния отдел на “армейците” при предишното им ръководство.

“Тема Спорт”
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker