бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд с фиеста по случай 10-годишнината от титлата

Локомотив Пловдив се готви да отбележи с невиждана футболна фиеста 10-годишнината от спечелването на единствената титла в историята на клуба. Апотеозът на празника ще е в края на май, когато ще се организира демонстративен мач със солиден тим от Италия или Англия. Босът на черно-белите Коко Динев вече е възложил на близки до него мениджъри да започнат преговори с клубове от двете страни.

“Ако цената на подобен мач не е изключително висока, ще направим всичко възможно такъв двубой да се изиграе на Лаута. Феновете заслужават да си припомнят момчетата, които направиха горди целия град. Двубоят с европейски признат тим ще е само малка част от онова, което ще направим за отбелязване на годишнината. Надявам се обаче най-големия подарък да го поднесат настоящите футболисти на Локомотив, като отново се класират за европейските турнири. А защо и да не се преборят за Купата на България”, подхвърли собственикът на клуба Коко Динев, пише “7 дни спорт”.

Приоритет за него обаче остава стартът на ремонтните дейности на трибуна “Бесика” след края на първенството. Надеждата на бизнесмена е дотогава във фонда “Да вдигнем Бесика” да са се събрали достатъчно средства. Динев е бил категоричен пред хората от управа, че ще дублира онова, което се събере от фенове и спонсори.

Предстоят разговори с управата на града как пък тя ще подкрепи проекта за “Бесика”. “Хубаво е в чест на 10-годишнината от титлата кметството да застане зад последния отбор, донесъл футболен трофей в града ни”, категорични са от Лаута. От там припомниха, че подобно на голям европейски клуб, когато спечели титлата Локомотив, я показа точно от балкона на кметството.

Oще за Локомотив от днес:

СНИМКИ И ВИДЕО: Камбуров остави Любимец в дъното на класирането 

TribunaPlovdivTV HD: Станков: Не съм много доволен, Маламов сам реши да не играе днес 

Камбуров пред TribunaPlovdivTV: Нямам намерение да напускам отбора, искам да радвам нашите фенове

Локомотив без Вальо Георгиев 3 седмици 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker