бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд се изправя срещу София … и себе си

Локомотив Пд влиза в мачовете на истината. За първи път в историята си черно-белите посрещат на Лаута в три последователни кръга софийски съперници. В неделя гостува затъналият тим на Славия, после идват ЦСКА и Левски. 7 точки в този трибой със столицата превръщат черно-белите във фаворит за едно от двете вакантни места в топ 7. Другите отдавна са заети от Лудогорец, Ботев, Литекс, Левски и ЦСКА. Две победи и реми почти сигурно ще пратят Локомотив на 10 точки разлика от 8-ия тим, който и да е той.

В задаващите се 20 дни черно-белите имат задача да избягат от самите себе си. За позастарелият тим на Александър Станков прекъсването в първенството заради националите бе живително. Сега пловдивчани със сигурност са посъбрали въздух, за да повторят трите мача от лятото, когато направиха 0:0 на Армията, биха Левски на Герена и довършиха носителя на Суперкупата Берое на Лаута. След това обаче Локомотив влезе в ужасна непостоянна форма. Ту бие, ту пада, ту радва, ту скъсва нервите.

Благодарение на несъстоятелната конкуренция до този момент и на … Мартин Камбуров Локомотив обаче го докара до тук. Има своите 3 последователни финала, от които, ако спечели, рано рано ще изпълни на 90 процента задачата си. А тя преди сезона бе една – влизане в първата седмица. Мнозина не вярваха, че е възможна, но ето, че до нейното изпълнение за черно-белите остава съвсем малко. Трябва само да се преборят със София. И със себе си.

“7 дни спорт”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker