Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд прати бразилците да се готвят самостоятелно

Бразилците Габриел до Кармо и Флавио Паулино, които са нарочени за гонене от Локомотив Пд, може да бъдат пратени да тренират индивидуално на Лаута поне на първо време, намекнаха пред „7 дни спорт” от клуба.

Дуото тотално разочарова треньора Александър Станков с изявите си и той вече обяви, че е изчерпал доверието си към тях. Габриел и Флавио не попаднаха в групата за последните 4 двубоя на своите. През миналата седмица До Кармо се оплакваше и от болки в аддукторите, като почиваше и принудително. Вчера обаче и Паулиньо не участваше във възстановителната тренировка на отбора. Двамата бразилци, както е тръгнало, няма да останат на Лаута след Нова година.

Не е изключено съвсем скоро ръководството на пловдивчани да предприеме стъпки за преждевременното прекратяване на договорите им с клуба и да си съберат багажа още преди зимната пауза. За това намекна и собственикът на Локо Пд Коко Динев на полувремето на мача с Черноморец. Според боса на Смърфовете двамата имали проблеми с дисциплината, а и не се влагали достатъчно в тренировъчния процес, но последна дума за изгонването им ще има треньорът Александър Станков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker