Локомотив ПловдивФутбол

Локо” (Пд) пак ще прави нов отбор

На “Локомотив” (Пд) за пореден път през последните няколко години ще се наложи да прави почти изцяло нов отбор. До тази ситуация е напът да се стигне, след като само половин дузина от футболистите от миналия сезон се съгласиха да преподпишат договорите с клуба.

Контрактите на почти целия отбор изтичат през това лято. Някои от играчите като Дани Кики, Георги Вълчев и Янко Сандански все още не са дали окончателен отговор дали все пак няма да се обвържат повторно със Смърфовете. Бирсент Карагарен също още не е сложил официално подписа си под нов договор, като се очаква днес да седне на преговори с ръководството. След завръщането си от почивка в Гърция, договор се очаква да подпише и лидерът на тима Мартин Камбуров. Все пак има шансове Кики, Сандански и Вълчев да преподпишат контрактите си, като това се очаква да се изясни в рамките на около седмица. При всички положения обаче при “черно-белите” се очертава да привлекат около дузина нови футболисти с оглед на малкия наличен състав, с който се разполага в момента. През последните години на Лаута свикнаха да се оправят с това положение. Вече се водят преговори с няколко футболисти, подвизаващи се на всички постове – вратар, защитник, халф и нападател.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker