Локомотив ПловдивФутбол

Локо взима защитник от Бразилия

Локомотив Пловдив ще вземе на проби централен защитник от Бразилия, довериха от “Лаута”. Очаква се кариоката да пристигне през първата седмица на януари. Той дори ще замине с отбора на лагерите в Испания, където ще участва в няколко контроли.

Черно-белите търсят класен бранител в тази част на терена, където изпитват трудности с оглед на здравословните проблеми на Пламен Крачунов и Александър Тунчев. Това принуждава треньора Александър Станков да пуска Аймен Белаид, който може да бъде полезен и в средата на терена. В случай че бразилецът пасне и остане в състава, около него през пролетта ще се гради отбраната на тима в тази зона. Засега от “Лаута” не разкриват подробности за него.

Повече шанс за изява ще получава и младежкият национал Асен Георгиев. Очаква се през януари българско поданство най-после да вземе бразилецът Диего Фераресо и така ще бъде освободена една квота за чужденец от държави извън Европейския съюз.

“Тема Спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker