бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиЛокомотив ПловдивТопФутбол

Локомотив vs ЦСКА-София! Високи коеф. и за двата тима, раздават специален бонус за фенове на двата отбора

Отборът на Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА-София в дербито на последния кръг от редовния сезон в Първа лига. “Смърфовете” се намират в много тежко положение и победата срещу “армейците” е крайно наложителна.

Пловдивчани допуснаха цели 9 гола в последните си два мача, а след последния старши треньорът на отбора Александър Тунчев подаде оставка. Все още не е ясно дали той или някой друг ще води отбора срещу “червените”, но Локомотив няма друг избор освен да спечели мача.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „смърфовете“ е оценена на 3.65 коефициент, докато ставката за успех на „червените“ е 2.10 коефициент. Равенството е поставено под 3.35.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

Столичани почти сигурно няма да спечелят титлата и през този сезон, тъй като изоставането им от Лудогорец е повече от голямо. Все пак трите точки ще бъдат задължителни, тъй като столът на Стойчо Младенов също силно се клати.

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 2.30 коеф., а Под 2.5 е 1.62 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Локомотив да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола5.00 коеф. От друга страна ЦСКА да победи и Над 1.5 е 2.77.

Също любопитен е и коефициентът капитанът на „черно-белите“ Димитър Илиев да отбележи гол по което и да е време в мача – 3.45 коеф. Гол на Бирсент Карагарен пък е поставен под 5.40 коеф.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Срещата между Локомотив Пловдив и ЦСКА-София е в петък (8.04) и започва в 19:30 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

*Коефициентите са актуални към 16:00 часа на 07.04.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker