Локомотив ПловдивТопФутбол

Локомотив ще търси допълнително финансиране за изграждането на “Лаута”

Локомотив (Пловдив) ще търси допълнително финансиране, за да завърши изцяло строежа на своя стадион, пише „Тема спорт“. Както е известно, фирма „Рудин“ ООД спечели търга за строежа на „Лаута“, но не изцяло.

Компанията ще направи само три от четирите сектора. Това ще струва 10 милиона лева. Държавата отпусна 12 милиона на Локо, като за последната трибуна – сектор А, ще са нужни още пари. Това разкри Живко Желев (управител на „Рудин“ ООД).

Основното искане от страна на възложителя е стадионът да функционира по време на строителството. Ще се започне първо с трибуна „Бесика“, а след това ще са секторът за гости и „Спортклуб“. Очаква се фенският сектор на Локо да е готов до края на 2021 година, а строежът да започне в края на април или началото на май.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Цялата черно-бяла общност има основание да се гордее, че ще разполага с много добра спортна база, изградена, разбира се, след три години. Първо ще е проектирането – идейният проект. В рамките на 40 дни трябва да бъде входиран в общината за одобрение. След това преминаваме във фаза работен проект – 3 месеца.

tribunasofia

След одобрението на всички работни проекти започват строително-монтажните работи. До края на 2021-а трябва да бъде изградена трибуна „Бесика“. И всяка година ще даваме на Локомотив по една трибуна. Искрено се надявам края на април, началото на май да започнем строителните дейности. Проектобюджетът за стадиона е 10 милиона лева за изграждането на три трибуни.
Впоследствие ще се търси допълнително финансиране за четвъртата трибуна и периферията около стадиона. Но това не е моя работа. Аз имам отговорност за трите трибуни“, коментира Желев пред сайта на черно-белите.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker