бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиЛокомотив ПловдивТопФутбол

Локомотив ще играе за честта си срещу ЦСКА 1948, ето фаворита на Бетано + големи изненади за феновете

Отборът на Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА 1948 в последен двубой от плейофите за седмото място в efbet Лига. “Смърфовете” загубиха шанс за седмата позиция след загубата от Берое в Стара Загора и ще излязат за честта си срещу “червените”.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

От своя страна възпитаниците на Николай Киров все още имат шанс за заветната седма позиция, но тя преминава през победа в Пловдив и загуба на Берое в Кърджали.

Един от новите букмейкъри в България – Betano, който от своя страна се превърна в любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „черно-белите“ е оценена на 3.00 коефициент, докато ставката за успех на „армейците“ е 2.40 коефициент. Равенството е поставено под 3.35.

🚨Специално за този кръг в Първа лига в Betano има и награда от 50лв. Безплатен залог.

  • За да вземете бонуса е нужно да имате регистрация в сайта. Ако нямате такава, то направете своята сега през промолинка ТУК и ще получите Бонус Нов клиент до 300 лв. + до 30 лв. Безплатен залог за пазари по ваш избор.
  • Отворете Мисия: Първа лига на България и кликнете Участвай
  • Поставете множествен залог с поне 2 селекции на мачовете от Първа лига на България за поне 10 лв. или повече с минимален коефициент от 1.50 на поне 1 от селекциите.

Ще получите 100% до 50 лв. Безплатен залог, ако залогът Ви е губещ.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

“Смърфовете” определено ще направят всичко възможно, за да запишат първи успех при Александър Томаш, а също така и да не позволят на бившия треньор на “канарчетата” Николай Киров да отиде на бараж за евротурнирите.

Бетано предлага изключително интересни и разнообразни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 2.07 коеф., а Под 2.5 е 1.75 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Локо да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола3.80 коеф. От друга страна ЦСКА да победи и Над 1.5 е 3.05.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Срещата между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 е в петък (20.05) и започва в 20:00 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промоционален код може да използвате и да въведете кода bgbonus за активация на всички налични промоции.

*Коефициентите са актуални към 15:00 часа на 19.05.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker