Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Локомотив с нов собственик до края на лятото! (видео)

Локомотив може да се сдобие с нов собственик до края на лятото. Това разкри Николай Неделчев по време на днешната пресконференция на “Обединение за Локомотив”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg. “Работим всекидневно, на няколко фронта, за намирането на нов собственик, който да осигури и стабилно финансиране на клуба. Това обаче не е процес, който може да приключи за 10-20 дни. Имаме позитивни сигнали от няколко страни. Нашата роля тук е да изберем най-добрия и перспективен вариант за Локомотив. Предполагам, че до края на лятото процесът ще се финализира”, заяви председателят на сдружението.



Николай Неделчев бе категоричен, че “Обединение за Локомотив” е поел клуба в изключително труден момент. От сдужението са се ангажирали буквално със спасяването на “смърфовете”, като нещата са стигнали до критична точка. “Нашата цел е това състояние да не е постоянно. Трябва да намерим дългосрочно решение на финансовете проблеми на Локомотив. Нямаме за самоцел да управляваме”, заяви Неделчев.

От своя страна д-р К. Думанов сподели, че задълженията на Локомотив не са били плащани през последните 5 месеца. Такива са били натрупани към футболисти, персонал и контрагенти. “За 20-ина дни успяхме да съберем немалка сума, с която се разплатихме с всички футболисти, които останаха в отбора. Те са 12 на брой. Не успяхме да задържим единствено Филипов и Делев. Сандански чака оферти от чужбина. С останлите, които пожелаха да останат, сме подписали договори. Платили сме на футболисти и служители за декември, януари и февруари. Бяха платени и голяма част от задълженията към контрагенти. Продължаваме да се разплащаме. Същевременно се стремим да направим и бовспособен отбор”, коментира Думанов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker