бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив с две нови попълнения от днес

Отборът на Локомотив Пловдив се подсили с две нови попълнения, научи TribunaPlovdiv.bg.

По информация на нашата медия, днес Ангел Грънчов и Даниел Граматиков са се присъединили към отбора на “смърфовете” и са провели първа тренировка под ръководството на старши-треньора Неделчо Матушев.

Двамата все още не са подписали официално, но се очаква това да стане в близките два дни. Ангел Грънчов игра за Локомотив през изминалия сезон след, което разтрогна договора си, но по всичко личи, че той отново ще се обвърже с “черно-белите”.

Даниел Граматиков идва от тима на Академик (Свищов). Той е на 25 години и играе като защитник. Юноша е на Черно море (Варна) и е играл в Черно море, Черноморец (Балчик), Лудогорец, Несебър и Светкавица.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

    1. завиждай турчино жълт, завиждай,че ние не търпяхме Коко 10 години както вие селския, завиждай,че клуба ни вече е чист. и кво ? ще ни биете най-вероятно да 2 пъти или 4 пъти колкото се срещнем в шамионата и все пак си нашия клуб е чист, а вашия турски :*

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker