Букмейкърски новини и казино бонусиЛокомотив ПловдивТопФутбол

Локомотив срещу Берое в битка за седмото място, експертите определиха фаворита и раздават бонуси

Отборът на Локомотив (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в среща от група “А” на плейофите за седмото място в Първа лига. “Смърфовете” и “заралии” излизат в директен спор за седмата позиция като двата отбора влизат в двубоя с равен брой точки.

Само преди няколко седмици пловдивчани удриха Берое на Лаута с 2:0, като все още тогавашен наставник на тима беше Александър Тунчев. Сега начело е Александър Томаш, който ще търси първи успех начело на “черно-белите”, като по ирония на съдбата това ще се случи срещу един от бившите му отбори – Берое.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „смърфовете“ е оценена на 2.72 коефициент, докато ставката за успех на „заралии“ е 2.87 коефициент. Равенството е поставено под 3.00.

Равенство между двата тима би било много неприятен резултат и за двата отбора, тъй като така ЦСКА 1948 и Арда ще имат възможност да ги доближат.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 1.5 гола в мача е 1.55 коеф., а Под 1.5 е 2.50 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Локомотив да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола3.85 коеф. От друга страна Берое да победи и Над 1.5 е 4.15.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Също любопитен е и коефициентът капитанът на „черно-белите“ Димитър Илиев да отбележи гол по което и да е време в мача – 3.10 коеф. Гол на Бирсент Карагарен пък е поставен под 5.00 коеф.

Срещата между Локомотив Пловдив и Берое е в четвъртък (21.04) и започва в 15:15 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

*Коефициентите са актуални към 16:30 часа на 20.04.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker