бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Локомотив София предприе сериозна организация за двубоя срещу Ботев

В сайта на Локомотив София излезе съобщение за предстоящата среща срещу Ботев в неделя. От ръководството на клуба правят сериозна организация за двубоя, който ще се играе в неделя от 16:00ч. на стадиона в квартал “Надежда”.

Ето какво пише в сайта на клуба:

Уважаеми почитатели на футбола! ПФК Локомотив София уведомява всички желаещи да присъстват на мача от 13-тия кръг на „А“ група между отборите на Локомотив Сф и Ботев Пд на 20-ти октомври 2013 г. (неделя) от 16.00 ч. на ст. „Локомотив“ в София за следното:

1. Привържениците на Ботев Пд ще бъдат настанени в сектор „Г“ (сектор за гости на ст. „Локомотив“); за тях ще бъдат отворени два входа на сектора, като билети на цена 10 лв. (десет лева) ще мога да се закупят на две каси – едната откъм ул. „Петър Панайотов“, а другата откъм бул. „Рожен“; касите и входовете ще бъдат отворени в 14.30 ч. в деня на мача. Капацитетът на сектора е 2000 (две хиляди) човека и билети за него ще се продават до изчерпване на местата.

2. Привържениците на Локомотив Сф ще бъдат настанени в сектор „А“ (официална трибуна на ст. „Локомотив“), като за тях ще бъде отворен входа откъм затревеното тренировъчно игрище. Билети ще могат да се купят на двете каси на паркинга срещу Спортна зала „Локомотив“ на „А“ сектор, като цената им ще е 10 лв. (десет лева), като отново входовете и касите ще бъдат отворени в 14.30 ч. в деня на мача.

3. Представителите на медиите (журналисти, фотографи и др.) ще влизат на ст. „Локомотив“ през входа за привърженици на Локомотив Сф, като допускането им ще става само срещу показване на баджовете сезонни акредитации, издадени от ПФК Локомотив София заедно с личните прескарти, издадени от съответната медия. В деня на мача медии няма да бъдат акредитирани. ПФК Локомотив София отправя апел към всички желаещи да присъстват на мача да закупуват на време билетите си за срещата и да заемат места на стадиона своеевременно, за да не се получава струпване на входовете и като цяло да се нарушават реда и сигурността на териоторията на спортното съоръжение. ПФК Локомотив София благодари за разбирането и желае на всички запалянковци хубави емоции с футболната среща Локомотив Сф – Ботев Пд!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker