Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив представи екипировката си за новия сезон

Ръководството на Локомотив Пловдив представи днес новата екипировка с която отбора ще се състезава през следващия сезон.

Tя е на испанската фирма Joma. Титулярният екип ще бъде черно-бял с черни гащета и бели гети, а резервният екип ще е червено-черен.

Очаква се през следващата седмица екипите да бъдат пуснати и във фен магазина на “смърфовете”.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. С нетърпение чакам да бъдат пуснати във фен магазина за да си закупя ! Благодаря много на ръководството за това, което прави ! Аз съм на 100% сигурен че всеки 1 лев е в полза на отбора, нека от тук на татък ни се случват само хубави неща, ще ни бъде трудно но ние ще се справим ! Заедно можем повече ! Локомотив и ние феновете заслужаваме едно добро бъдеще !!

  2. Екипировката е уникална, а марката е достойна за голямо самочувствие от страна на черно-белите фенове! Предстоят ни тежки моменти, загуби и други трудности, но те не бива да ни “бутат” нито за миг, а напротив! Основната ни мотивация е, че Локомотив Пловдив тръгна по нов и абсолютно чист път, който рано или късно ще ни върне истинския облик на любимото ЛОКО от миналото, а именно символа на любовта и честта! Абонаментните карти вече са в магазина и днес доста хора си закупиха такива, минути след доставката им! Нека всеки, който се чувства съпричастен към доброто бъдеще на Локото, да помогне, с каквото може, независимо от позицията му към “сдружението” или някои от лицата в него! Едно е сигурно, а то е, че всеки лев даден от нас феновете ще отиде на 100% САМО И ЕДИНСТВЕНО за клуба и за никой друг!

  3. Нашите жълти приятелки, които неспирно пишеха под всяка една статия свързана с нас, някак си изведнъж се покриха в миши дупки. Нали много знаехте жълтури? Всичко се връща да знаете!

    ПС: По темата: почваме да стъпваме на краката си, ще е трудно, но ще се справим защото сме доказали много пъти, че пред нас непреодолими препядствия няма!

    ПС 2: Всички мощно в София !!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker