бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пловдив) излиза срещу Левски, за да прекъсне серия от три мача без успех

Локомотив (Пловдив) приема Левски днес от 18:00 часа в мач от третия междинен кръг от плейофната фаза на „А“ група. “Сините” спряха серията си от три поредни загуби миналия кръг, когато надиграха другия пловдивски тим Ботев. Сега новият наставник Елин Топузаков ще иска да затвърди добрите впечатления с нова победа, с която отборът да се придвижи напред в класирането и да се приближи до първата тройка. Локо обаче също ще търси победата, след като вече три поредни мача не е усещал нейния вкус и се намира на последното място в първата седмица.

Статистиката показва, че софиянци могат да бъдат оптимистично настроени преди мача. В досегашните 110 мача “сините” имат 74 победи срещу само 15 загуби. От друга страна обаче те трябва да имат и едно наум, тъй като 11 от тези 15 загуби са дошли именно при гостуванията на “Лаута”.

Очаква се домакините да стартират с Мартин Камбуров и Здравко Лазаров в предни позиции за сметка на Спас Делев, който ще остане на пейката. Четворката в средата на терена се очаква да бъде Гади, Намуши, Илиадис и Белаид. В отбрана пък вероятно ще стартират Йордан Тодоров, Тунчев, Асен Георгиев и Диего Фераресо, а на вратата ще бъде Йордан Господинов. Топчо пък се предполага, че няма да направи много промени в състава, с който надигра Ботев, пише “Фокус”. На вратата отново ще е Горан Блажевич, а пред него ще действат Нунеш, Белаид, Чмовш и Ангелов. Под въпрос е участието на Орлин Старокин. Ако той е здрав, може да започне в халфовата линия заедно с Владимир Гаджев, Докато Даниел Димов да бъде върнат в центъра на отбраната. В противен случай той отново ще започне в като дефанзивен халф. Младоците Радослав Цонев и Владислав Мисяк се очаква да действат по двете крила. Големите въпросителни пред наставника са в предни позиции Нищо чудно на върха на атаката да се завърне Валери Божинов, а зад него на мястото на наказания Борислав Цонев вероятно ще играе Рафаел Бастос.

Oще за Локомотив от днес:

Мартин Камбуров: Срещу Левски сме на поправителен и ще го вземем 

Левски отмъква звезда на Локомотив?

Ново в TribunaPlovdiv.bg: Вижте вероятните стартовите състави на Локо и Левски 

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker