Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пловдив) дава на съд 10 играчи

 В “Локомотив” (Пд) са успели да се “преборят” за лиценза на клуба за “А” група благодарение на хитър ход, научи “7 дни спорт”. Не е тайна, че “черно-белите” имат натрупани големи задължения към много свои футболисти, които се оказаха пречка за издаването на разрешителното от Лицензионната комисия към БФС.

От “Локомотив” изчистиха голяма част от борчовете към играчите благодарение на получените 120 хил. лв. от “Левски” за трансфера на Аймен Белаид и 200 хил. лв. от ЦСКА за Пламен Крачунов. Немалко футболисти, които претендираха за пари от “черно-белите” имаха подписани споразумения с клуба да получат дължимото им, след като от Герена и от “Армията” се изплатят с тима от Лаута. За около 10 играчи обаче от Лаута са действали тарикатски, използвайки юридически похват, за да избегнат плащането към тях в настоящия момент и това да не се окаже пречка за лиценза на “Локо” (Пд). От Лицензионната комисия към БФС вече официално обявиха, че на “Локо” (Пд) ще бъде издаден лиценз за следващия сезон. По наша информация от сигурни източници от ръководството на “Локомотив” (Пд) са завели контра-дела срещу въпросните 10-ина футболисти.

Сред тях са нападателят Георги Стефанов и трима настоящи футболисти на “Хасково” – Станислав Маламов, Тихомир Трифонов-Херо и Георги Коруджиев. Стефанов и Маламов бяха част от “Локо” (Пд) до тази зима, а Херо и Коруджиев скъсаха договорите си заради неполучени заплати през миналото лято. Различни специалисти, запознати с материята, изразиха мнение пред “7 дни спорт”, че с този ход ръководството на “Локо” (Пд) на практика е спечелило време в момента да няма пречка с лиценза.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. АДВОКАТИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗАХА ЧЕ СА УНИКАЛНО НАГЛИ КОПЕЛЕТА.КАК ТАКА ЩЕ СЪДИШ НЯКОЙ КОЙТО ИМА ДА ВЗИМА ПАРИ ОТ ТЕБ???????!!!!! !!АМИ ТОГАВА ПАРИТЕ ОТ ЛЕВСКИ И ЦСКА ЗА КАКВО БЯХА ПОХАРЧЕНИ?ЕДНА ПИ ЕДНА ЩЕ ВИ ЛЪСНАТ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ СХЕМИ И КРАЖБИ ИЗМАМНИЦИ НАЧЕЛО С “НАЙ-ГОЛЕМИЯТ”Л ОКОМОТИВЕЦ УЗУНОВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker