бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) U15 с минимален успех над Ботев (Пд) U15 в първи мач от 1/4 финалите на Републиканското

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 15 години постигна победа като гост над Ботев (Пловдив) в първи 1/4-финал от Републиканското първенство. Възпитаниците на Даниел Димитров надвиха своя съперник с 0:1 на Коматево. Единственото попадение в срещата бе дело на Георги Мавродиев.

През първите 35 минути двата отбора не стигнаха до гол и се оттеглиха на почивка при резултат 0:0.

В 45-та минута стражът на Локомотив Петър Мильотев, с помощта на гредата, запази мрежата си суха след опасна атака на домакините. В 50-та минута Георги Мавродиев подаде в наказателното поле, топката бе засечена от Васил Църцев, който пропусна да изведе напред “черно-белите” от изгодна позиция.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Три минути по-късно Локомотив поведе в резултата. Георги Мавродиев бе изведен срещу вратаря и не сбърка за 0:1. Отново той можеше да удвои преднината на “смърфовете” в 58-та, но ударът му с глава мина над целта. В последните минути Йордан Ангов също можеше да реализира за “черно-белите”, но защитник в “жълто-черно” му попречи.

Така Локомотив ще има преднина от един гол във втората среща. Реваншът между двата тима е на 19 юни (вторник) от 18:00ч. на Лаута.

Източник: lokomotivpd.com

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker