бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) слага началото срещу вицешампиона

Тази вечер от 20:45ч. отборът на Локомотив (Пд) дава старт на новата си кампания в Първа лига.

“Смърфовете” на Бруно Акрапович ще гостуват на вицешампиона ЦСКА-София на ст.”Българска армия”.

“Черно-белите” са много непредсказуеми, след като в паузата в Пловдив беше привлечен почти нов отбор, а треньорът Бруно Акрапович изпробва много варианти на състава в контролите.

Локомотив също е споходен от проблеми. Четирима от новите няма да могат да бъдат използвани, тъй като в БФС не са пристигнали документите им. Това са завърналият се на “Лаута” Димитър Илиев, Томашевич, Посинкович и Масоеро. С наказания от миналия сезон са Симеон Райков и Анте Аралица. Извън групата заради недобра форма е Милош Петрович. Заради проблемите треньорът Акрапович включи в групата четирима юноши от школата на Локомотив, но е малко вероятно да ги видим като титуляри.

Въпреки всичко ЦСКА-София е във втория предварителен кръг и днешният двубой с Локомотив ще е генерална репетиция за сблъсъка с австрийския Адмира Вакер идния четвъртък на “Армията”. Затова се очаква треньорът Нестор Ел Маестро да експериментира със състава предвид по-важния мач.

Очаква се Ел Маестро да пусне Стивън Перейра на десния бек, а Секулич да действа като централен защитник до Чорбаджийски. Идеята е да се изпробва този вариант, тъй като капитанът Бодуров е наказан за мача с Адмира. Има и вариант Гълъбов вместо Секулич да заеме място в центъра на защитата. В средата на терена ще започне Бикел, който е гласен за титуляр в четвъртък заради наказанията на Малинов и Тиаго.

Най-сетне ЦСКА-София ще може да използва и новия централен нападател Мауридис. Бразилецътбеше привлечен като заместник на Фернандо Каранга, но все още не е готов за пълни 90 минути. Двубоят с Локо поради наказания пропускат Десподов и Стойчо Атанасов, който има и контузия. Аут е и Енрике Рафаел след травма в мача с Рига. Така по фланговете ще се появят Джеси и Жоржиньо.

Двубоят ще бъде ръководен от рефера-депутат Стефан Апостолов, който се прочу през седмицата с отсъжданията си в мач от квалификациите в Шампионската лига.

Вероятни стартови състави:

ЦСКА-София: Черниаускас, Перейра, Секулич, Чорбаджийски, Джеферсон, Бикел, Малинов, Жоржиньо, Тиаго, Джеси, Мауридес

Старши треньор: Нестор Ел Маестро

Локомотив (Пд): Луков, Езе, Везалов, Джалилов, Кременлиев, Умарбаев, Банович, Буна, Елитон, Карагарен, Михалевич

Старши треньор: Бруно Акрапович

Четирима юноши влязоха в групата на Локомотив (Пд) за първия мач от новия сезон

Четирима юноши влязоха в групата на Локомотив (Пд) за първия мач от новия сезон

Подобни

Един Коментар

  1. Очаква ни сигурна загуба с този закърпен състав. Дано не отидем на разгром, щото ЦСКА са гнусен отбор и въобще няма да ни пожалят.Нямаме никакви шансове с този състав. Дано поне да се държат мъжки, и да не рухнат психически.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker