Локомотив ПловдивСъбитияФутбол

Локомотив (Пд) гостува на Националния стадион в четвъртък, вижте защо

Отборът на Витоша (Бистрица) ще домакинства на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София на Националния стадион. Макар съоръжението в Бистрица да е готово и вече дори да прие няколко срещи от Първа професионална лига, предстоящите два мача ще се играят на “Васил Левски”.

Двубоят с “черно-белите” ще се проведе в центъра на София (30 ноември, 13:00 часа), тъй като атмосферните условия не позволяват бистричани да играят у дома си. Срещата с “червените” (3 декември, 17:30 часа) пък ще се играе на “Васил Левски”, за да бъде максимално удобно, достъпно и най-вече сигурно, както за феновете на Витоша, така и за тези на ЦСКА-София.

Припомняме, че Витоша (Бистрица) на три пъти вече бе домакин на Националния стадион. Бистричани спечелиха историческа първа точка в елита именно на “Васил Левски”, след като завъртяха равенство 1:1 с Етър (Велико Търново).

Броени дни по-късно “зелените” се дадоха трудно на шампиона Лудогорец (2:4), като на два пъти дори повеждаха в резултата с попадения на Григор Долапчиев. Миналата неделя пък тимът изненада неприятно Левски, след като стигна до точката след нулево равенство.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker