бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив картотекира Спас Делев

Локомотив (Пловдив) ще може да използва нападателя Спас Делев в домакинството си на Черноморец. Това стана възможно, след като жълтата карта на футболиста пристигна от Испания.

За последно бившият футболист на ЦСКА се състезаваше за втородивизионния Лас Палмас. През зимата обаче контрактът беше прекратен по взаимно съгласие. Делев имаше предложения от клубове от бившите съветски републики, но в крайна сметка прие офертата на пловдивчани. Спас не участва в нито една контрола за Локо, но от няколко дни тренира наравно с новите си съотборници.

Двубоят с Черноморец е в понеделник, 3 март. Той ще се играе в Любимец. Причината е, че “черно-белите” имат да изтърпяват наказание. При гостуването на Локомотив в Любимец в събота, спечелено с 2:0, е имало инцидент в агитката. Запалянко е пострадал, след като е бил уцелен от пиротехническо изделие, съобщи “Тема спорт”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker