бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив изпревари Ботев след бой над Славия

Днес в 13-ия кръг на “А” група Локомотив Пловдив посреща като домакин Славия.

Светкавично развитие на играта. В 5-тата минута бе отсъдена дузпа в полза на домакините. Велков върна доста спорно топката към Живко Желев и Мартин Камбуров успя да я отнеме, след което Желев събори Камбуров в наказателното поле на Славия и Георги Игнатов посочи бялата точка за Локомотив.

Живко Желев получи директен червен картон и се прибра в съблекалнята преждевременно.

Камбуров не пропусна тази златна възможност и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Георги Петков – 1:0.

В 20-тата минута резултатът стана 2:0, когато Диего направи добър пробив отдясно по атаката на Локомотив, след което центрира в наказателното поле на Славия, където Гади засече топката с глава и я прати във вратата на Петков. Пет минути по-късно Камбуров стреля от фаул, но топката рикошира в стената от футболисти на Славия и излезе в корнер.

В 29-тата минута Радослав Димитров подаде добре към Курдов, който продължи чудесно към Шалаев, който бе изведен сам срещу Господинов, но стреля в краката на вратаря на Локомотив, който спаси.

Десет минути нищо интересно, но в 40-тата минута Гади пусна хубав остър пас по земя към Н’Диае, Велков направи решаващ шпагат, след което топката срещна ръката му, но съдията Георги Игнатов не свири дузпа за Локомотив.

В 45-тата минута имаше далечен удар на Н’Диае, топката премина на сантиметри над напречната греда на вратата на Георги Петков.

Страхотно начало на второто полувреме за гостите. Попара центрира от фаул в наказателното поле на Локомотив, където Сандански успя да върне топката към непокрития Курдов, който не пропусна да вкара в опразнената врата за резултата от 2:1.

А може би Славия не биваше “да си играе с огъня”, защото само минута по-късно Илиадис подаде към Н’Диае, който напредна и стреля от границата на наказателното поле на Славия, като прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Георги Петков – 3:1.

В 53-тата минута се изпълни центриране в наказателното поле на Славия, където Н’Диае стреля с глава, но не успя да намери опразнената врата, а прати топката в страни от левия стълб на вратата на Петков.

В 55-тата минута Попара изведе Курдов сам срещу Господинов, но нападателят на Славия се засуети и вратарят на Локомотив Пловдив успя да му отнеме топката.

В 60-тата минута Тодоров центрира в наказателното поле на Славия, където Камбуров свали с глава към Маламов, но той не успя да засече топката.

В 62-та минута се появи нова възможност за Станислав Маламов, който от границата на малкото наказателно поле прати топката на сантиметри над напречната греда на Петков.

В 70-тата минута имаше центриране от корнер в наказателното поле на Славия, където Белаид стреля, но Господинов улови топката.

В 80-тата минута се стигна до ново центриране в наказателното поле на Славия, където Гади стреля от движение, но неточно и в страни от вратата на Петков.

Дори и в добавеното време на мача домакините бяха по-добрият отбор, но повече голове така и не паднаха.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker