Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив е изкарал 720 000 евро от УЕФА след драмата в Търнава

Българските участници в евротурнирите вече заработиха над 5 милиона лева от участието си в надпреварите на УЕФА. Най-солиден чек до момента си е осигурил българският шампион Лудогорец, който с участието си в Шампионската лига и с елиминирането на исландския Валур в Лига Европа, си е заработил точно 740 000 евро.

ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) следват “oрлите” плътно по петите, като с класирането си за третия предварителен кръг на Лига Европа са спечелили по 720 000 евро. Червените” имат два отстранени съперника, а Локо – само един, тъй като се включи по-късно в турнира като носител на Купата на България.

Левски е с най-скромни приходи, съобщава “Меридиан мач”. С елиминирането на Ружомберок и класирането за втория предварителен кръг на Лига Европа “сините” ще вземат 460 хил. евро.

Така общата сума заработена от родните отбори е 2 640 000 евро, което прави над 5 милиона лева. Очаква се тя да набъбне още.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker