Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив победи с 2:1 Стяуа

Локомотив Пловдив записа победа в третата си контрола в Марбея срещу румънския Стяуа. “Черно-белите” се наложиха с 2:1.

Срещата започна ударно и още в 3-тата минута Стяуа откри резултата. Грешка на Асен Георгиев и Йордан Господинов даде възможност Кипчиу да открадне топката и от малък ъгъл успя да оплете коженото кълбо в мрежата на Локомотив.

След злополучната ситуация при, която падна гола, “черно-белите” се активизираха и започнаха да създават много ситуации.

В 8-та минута играч на Стяуа игра с ръка в наказателното поле, след удар на Камбуров, но рефера прецени, че няма основание да отсъди дузпа.

Две минути по-късно съдбата си оказа думата и Локомотив имаше право да изпълни наказателен удар.  Защитник на румънците фаулира Крис Гади. Зад топката застана Камбуров, който с хубав удар изравни резултата.

В 12-тата минута Тижани Белаид стреля от фаул, със сетни усилия Богатинов успя да избие в корнер.

В 24-тата минута Тунчев и Господинов разиграха топката, последния подаде топката към Гади, а той направи хубаво извеждащо подаване към Мартин Камбуров. Той излезе сам срещу вратаря и с брилянтен прехвърлящ удар вкара кълбото в мрежата на Стяуа за 2:1. Това накара феновете на Локомотив, които наблюдават срещата на живо, да се изправят на крака и да ръкопляскат на майсторското изпълнение на Камбуров.

В 42-та минута Белаид се откъсна от защитата на Стяуа, но бе фаулиран. Нарушението изпълни Камбуров, като след удара му вратаря на румънците със сети усилия успя да избие в ъглов удар.

През втората част Локомотив игра отново добре и заслужено победи.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker