ЛокомотивТопФутбол

Легенда на Локомотив спасил живота на борец

Легендата на българския и пловдивски футбол Христо Бонев спаси живота на своя приятел от Симеоновград Росен Бонев – треньор и президент на местния клуб по борба „Вълко Костов“.

„Бях 7 дни в много тежко състояние в болницата на Харманли. Искаха да ми режат крака, заради сериозно заболяване. Обадих се на бате Ицо Бонев, за да споделя какво ми се случва. Той направи всичко възможно и ме спаси, благодаря му, за втори път ме спасява“, сподели 65-годишният симеоновградчанин.
Със съдействието на Зума Росен Бонев бил откаран и приет за лечение в пловдивска болница. „Благодарение и на съдовия хирург д-р Николай Михайлов, крайникът ми бе спасен от ампутация, задължен съм на целия му екип за положените към мен грижи“, допълни Росен, който от четвърт век оглавява Комисията по борба в Българската Асоциация на спортистите от малките градове, а също така е и Почетен гражданин на Тополовград.
Благодарностите си към Христо Бонев, че е спасил треньора и президента им, отправиха и сегашните възпитаници на клуба по борба „Вълко Костов“.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker