Ботев ПловдивВ чужбинаИз градаФутбол

Легендата Лилчо Арсов се хвана строител в Лондон

Култовият бивш вратар на Ботев (Пд) Лилчо Арсов замина на гурбет, след като месеци наред остана безработен у нас. В Лондон 41-годишният любимец на бултрасите ще е строител с бивши съотборници, които му подадоха ръка.

В момента като майстори или общи работници в строителния бранш на Острова се подвизават десетки бивши играчи на пловдивските Ботев, Локо, Спартак и Марица, както и няколко съдии. Други пък работят в комунални фирми и се грижат за чистотата и зелените площи. А има и такива като някогашния ляв бек на “черно-белите” и “жълто-черните” Румен Димитров, които си вадят прехраната като шофьори на камиони. За последно Арсов тренираше младите вратари в школата на Ботев, сред които бе и неговият 11-годишен син Иво.

През лятото на 2013 г. Арсов бе освободен заедно с Димитър Вичев и Любчо – бащата на Тодор Неделев, заради липса на образователен ценз. После Лилчо взе лиценз за треньор на вратари, но не си намери работа.

“Труд”

Снимка: topsport.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker