Букмейкърски новини и казино бонусиЛевски СофияПърва Лига

Левски срещу Лудогорец в битка за Суперкупата, ето фаворита на Бетано + Мега бонуси за феновете на “сините”

Отборът на Левски излиза срещу хегемона в българския футбол Лудогорец в битка за Суперкупата на България. “Сините” ще опитат да извоюват нов трофей при Станимир Стоилов, а също така и да повалят още веднъж “орлите”.

През изминалата кампания столичани отстраниха разградчани в полуфиналите на турнира за Купата на България, след като на два пъти победиха шампионите. Сега “сините” отново са пределно мотивирани да запишат положителен резултат.

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „орлите“ е оценена на 1.88 коефициент, докато ставката за успех на „сините“ е 4.05 коефициент. Равенството е поставено под 3.65.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

🚨Специално сега за Нови Клиенти Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 30лв. Безплатен залог + 20 лв. Безплатен залог за Суперкупата на България

  • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта до момента. При регистрация сега през промолинка ТУК и ще получите активирате бонусите и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
  • По време на регистрация, в полето Промоционален код въдете кода BGBONUS
  • Отворете Мисия: Суперкупа на България и кликнете Участвай
  • Поставете единичен залог на финала за Суперкупата на България за поне 20 лв. с минимален коефициент 1.65..
  • Ще получите 20 лв. Безплатен залог, ако залогът ви бъде уреден като губещ.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

От своя страна възпитаниците на Анте Шимунджа ще направят всичко възможно, за да си върнат на Левски за отпадането през миналата кампания. Нов трофей във витрината на разградчани със сигурност ще вдигне още самочувствието на отбора преди важните битки в групите на Лига Европа.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 1.98 коеф., а Под 2.5 е 1.83 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Лудогорец да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола2.32 коеф. От друга страна Левски да победи и Над 1.5 е 5.30.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

Срещата между Лудогорец и Левски е в четвъртък (1.09) и започва в 20:00 часа.

*Коефициентите са актуални към 10:00 часа на 01.09.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker