Левски СофияПърва Лига

Левски обяви голяма новина!

Ръководството на Левски сключи ново партньорство в навечерието на домакинството на малтийския Хамрун, пише “Тема Спорт”. “Сините” започнаха да рекламират фирма, която предлага субстанции, които се ползват по време на подготовката и възстановяването на спортуващи хора. Компанията пък предлага отстъпка за привърженици на сините, които закупуват продукта.

Феновете на Левски обаче очакват други новини – как вървят преговорите с компанията “Юнайтед груп” на сръбския милиардер Драган Шолак. Както е известно, от “Герена” признаха за разговори и заявеното желание на чуждестранната фирма да придобие мажоритарния пакет акции на клуба.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Преди мачовете от втория квалификационен кръг с ПАОК от Лигата на конференциите отново имаше раздвижване по темата – представители на потенциалния голям инвеститор бяха у нас. След това обаче нещата отново затихнаха.

tribunasofia

Преди време изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обяви, че се очаква да се стигне до някаква развръзка до Нова година. Предстои да видим какво ще се случи и дали наистина ще се случи смяна на собствеността.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker