бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Левски излиза срещу Ботев с половин отбор

„Сините“ загубиха вчерашното дерби с ЦСКА по драматичен начин. Срещата бе белязана с много червени картони. Левски отнесе три черверни картона.

Станислав Ангелов, Ларсен Туре и Владимир Гаджев бяха изгонени от рефера Георги Кабаков. По този начин те със сигурност пропускат двубоя с Ботев Пловдив, който ще се играе в сряда на стадион „Георги Аспарухов“, в мач от 1/4 за Купата на България. Контузия получи вчера и Пламен Крумов. След прегледа се установи, че той е със счупена костица на ръката и по този начин ще пропусне двубоя с „жълто-черните“. Трайно контузени са  Стефан Велев, Антон Огнянов и Пламен Илиев. Мирослав Иванов също има травма и се очаква да пропусне мача с “канарчетата”.  Равносметката показва, че седем от основните футболисти на Левски няма да вземат участие в двубоя с пловдивчани.

В лагера на Ботев единствения, който почти сигурно ще пропусне двубоя с Левски е Веселин Минев, разбра TribunaPlovdiv.bg. Той получи сериозен удар в глезена, вчера, от играч на Локомотив София. Състоянието на защитникът изобщо не е розово и едва ли Мъри ще рискува с неговото здраве. Всички други футболисти на Ботев тренират пълноценно и се очаква Стоилов да няма проблем с контузени играчи за двубоя в сряда.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker