Ботев ПловдивФутбол

Левски без интерес към двама от Ботев

Лятната селекция на Левски ще бъде съставена предимно от играчи от родната А група. Заради финансовите проблеми сините все още не знаят с какъв бюджет за нови ще разполагат. И се стягат да взимат такива без пари.

Сините са се насочили към футболисти от България поради простата причина, че към момента не могат да предложат нищо конкретно на чуждестранни играчи. Затова и засега не наблюдават такива. Но следят доста футболисти от А група.

От “Герена” са обърнали специално внимание на четирима-петима състезатели, с които вече са проведени първоначални разговори.

“Тема Спорт” разбра, че сред тях не са полузащитниците на Ботев Пловдив Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов. Двамата направиха силен сезон за жълто-черните и привлякоха доста погледи към себе си. Договорът на Огнянов дори изтича и той може да премине където пожелае като свободен агент.

Левски обаче не планира да си връща полузащитниците, които израснаха в школата на ‘Герена”. Причината е, че те показват едно ниво със синята фланелка и съвсем по-друго, когато не са обременени психически – тоест нямат манталитет за сините.

В момента първа грижа на треньорския щаб и на шефовете е да запазят настоящия тим. Със сигурност обаче ще има и освободени. Основна задача е клубът да се освободи от извадения от първия отбор поляк Лукаш Гикиевич. Той е един от най-скъпоплатените в състава, но има договор за още една година.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker