бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияЛокомотив ПловдивФутбол

Лаута Арми грейна на най-високата точка на Земята (снимки)

Знаме на Лаута Арми грейна на най-високата точка на Земята. Заслугата е на Александър Чалъков, който е част от експедицията която покори  Eверест Базов Лагер 5364.

12987160_1005027532937948_6905268219613549681_n

Чалъков е върл фен на Локомотив Пловдив и не пропусна шанса да направи няколко фотоса със знаме на Лаута Арми и Локомотив Пловдив.

“Заслужаваше си всяко изгубено кило, всяка убита мозъчна клетка и 10 дни нечовешко натоварване” Еверест Базов Лагер 5364.. Калапатар 5650.. Мисията изпълнена, продължаваме напред. Чудовището беше на една ръка разстояние, пожелавам си скоро да съм един от малкото българи стъпнали горе . Само Локо даже и на край света, буквално! Първото ми значимо лично постижение 5085 метра н.в. На тази височина човек се чувства като въшка и рядко е добре здравословно. Аз се чувствам перфектно. Благодаря на всички които ме подкрепят истински, даже и на тези които още не познавам лично дори. Тук разбрах, че имам доста недоброжелатели, благодаря изключително много и на тях и на дребните им душици и фалшивите им усмивки, те ме мотивират допълнително да успявам. Не искам на никого нищо да доказвам и всеки който ме познава добре знае това.

lauta army everest

Само Локо Пловдив от сърцето на Хималаите…много ми е гадно, че няма да съм рамо до рамо с хората довечера, както и другата седмица, но ще подкрепя отбора с цялото си сърце и душа от тук. Продължаваме напред! “, заявява той.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker