ФК ЕвроколежФутбол

Куртев с хеттрик, Евроколежа разгроми ФК Стара Загора

Капитанът на колежани Георги Куртев записа хетрик за победата с 4:0 над домакините от ФК Стара Загора. С победата Евроколеж се изкачи на четвърто място в класирането с 13 точки на две по-малко от Левски Карлово.

Пловдивчани изцяло доминираха в срещата и не оставиха никакви шансове за домакините, като можеха да запишат и по-внушителна победа. Още в началото колежани започнаха да обсаждат вратата на заралии, а удари на Зотев, Маринов и Куртев минаха покрай вратата. В 15 мин Николай Павлов от метър пред голлинията би покрай вратата. Няколко минути по-късно отново късмета не споходи нападателя, който след центриране от корнер на втора греда не намери празната врата. В 25 мин Николай Павлов навърза защитата на домакините беше фаулиран пред наказателното поле. Съдията даде авантаж, а топката попадна в Георги Куртев. Капитанът на колежани от линията откри в десния ляв ъгъл за 0:1.

В 30 мин Николай Павлов удари и напречната греда. В даденото продължения на първата част Николай Маринов проби от ляво и пусна към Куртев, който от точката за дузпа удвои. През втората част доминирането на колежани продължи. В 55 мин Илхан Ибрамчик спечели корнер в ляво от вратата, Николай Маринов центрира на първата греда. Йордан Хърков беше оставен непокрит и с глава направи резултата класически – 0:3. В 70 мин Петър Челебиев беше фаулиран в наказателното поле, а Куртев за четвърти път прониза мрежата на Петър Петров – 0:4. В следващият кръг Евроколеж домакинства в петък на Тунджа Ямбол, които са шести в класирането с 11 точки.

ЕВРОКОЛЕЖ: Апостол Стоянов, Мирослав Пушкаров, Даниел Божков, Йордан Хърков, Алил Карадашев, Николай Николов, Илхан Ибрамчик, Николай Маринов, Христо Зотев, Георги Куртев, Николай Павлов /Сезгин Четин, Петър Челебиев, Атанас Паскалев/

fceurocollege.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker