Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Има хора, които искат Локомотив да не върви напред

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе не по-малко изненадан от екипът на TribunaPlovdiv.bg относно спекулациите, които се появиха днес около “черно-белия” клуб.

Както е известно, от рано тази сутрин, в общественото пространство се тръби, че бизнесменът ще напусне тима от “Лаута”. Нашата медия потърси Крушарски, за да потвърди или опровергае слуховете.

“Нямам идея от къде се появиха тези спекулации. Цял ден ми се звъни и ме питат дали това е така. Не проумявам от къде може да дойде такова нещо. Явно някой има цел, щом се появяват такива неща. Може би има хора, които искат в Локомотив да има сътресения и отбора да не върви напред. Тези хора правят всичко възможно това да се случи. Няма нищо такова. Аз искам и ще остана в Локомотив и ще помагам на отбора да се развива. Нядвам се отбора да продължава да расте по този начин”, започна той.

“Ето казвам ви го на вас, за да го разберат всички наши фенове: На този етап не знам за човек, който да е готов да даде и две стотинки за отбора. Аз не познавам такъв желаещ. Ако има такъв човек, то аз го приветствам с отворени врати, за да управляваме заедно клуба”, продължи Крушарски.

На въпрос на TribunaPlovdiv.bg, какво да очакваме на брифинга, за които също се спекулираше, че ще бъде на 23-ти март:

“Не, няма да има такава пресконференция. Не знам и това от къде се появи. Няма нищо толкова ново и сензационно, че да правим пресконференции. Заминавам за дълго време в Аржентина по бизнес, това е”, продължи той.

Колкото до победата на Верея с 1:0 в последната минута:

”Трудните победи са най-сладки. Доволен съм от това, което видях и се надявам да продължаваме да прогресираме”, завърши бизнесменът пред TribunaPlovdiv.bg.

Первиз Умарбаев – 22-годишният талант, който ние не произведохме

Подобни

3 Коментара

  1. Г-н Крушарски докато има хора около Локомотив които се хранят с интриги това е нормално и винаги ще бъде така.Тези хора трябваше да ги изгоните още преди години.Дори и тези като Илко фена които се хранят с интриги

    1. Стига сте писали глуппсти,ако сте локомотивци.По-добре замълчете почтитешно пред тези,които ни доставят радост-ръководство и футболисти!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker