Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Крушарски пожела на Ботев (Пд) да влезе в групите на ЛЕ

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски се прояви като истински джентълмен. Благодетелят на черно-белите пожела успех в евротурнирите не на кого да е , а на градския съперник Ботев. Канарчетата се класираха за третия предварителен кръг на Лига Европа, където ще се изправят срещу португалския Маритимо. Крушарски чистосърдечно изрази желанието си жълто-черните да се класират поне в груповата фаза на втория по сила турнир на Стария континент.

„Пожелавам на Ботев да се класира за участие в групите на Лига Европа. Ако имат възможност, да стигнат дори и още по-напред в надпреварата. Трябва да подкрепяме всички български отбори, когато играят в евротурнирите, защото преди всичко сме българи. Не бива да се делим, а да се радваме на успехите на всеки един наш тим по европейските терени. Колкото по напред стигне Ботев, а и Лудогорец, е добре и за нас – останалите клубове от първенството ни. По-голям успех за тях в Европа, ще донесе постъпления от УЕФА дори и в Локомотив, защото всички накрая ще се наредим за получаване на по 50 000 евро.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Това вече се е случвало заради пробив на Лудогорец. Виждам, че и сега има критики и омаскаряване по адрес на разградчани, но не мога да си обясня защо се прави. Когато играем един срещу друг с евроучастниците ни в нашия шампионат вече сме съперници и трябва да доказваме кой е по-добър на терена в духа на феърплея”, обяви пред Marica.bg Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker