Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски пак си запази място в словесните хроники: Ще монтирам климатици на стадионите, за да са доволни всички

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски направи поредното си знаменито изказване, след като коментира по доста интересен начин недоволството на треньора на черно-белите Илиан Илиев, че първите мачове на Локо ще се играят в жегите.

“Какво да ви кажа? На футболните хора все нещо не им харесва. Един път са терените, друг път часът, трети път времето. Какво да направя аз? Знаете ли, ще взема да им монтирам климатици на стадиона, за да им е хладничко. Да не се потят толкова за дискотеките”, изригна Христо Крушарски.

“Не ги разбирам тези претенции. В крайна сметка си има предписания на БФС, на полицията. Уж всичко сме се разбрали с феновете, но знаем ли на някой малък, какво може да му мине през главата и да стане някоя беля. Ако път толкова им пречи жегата, може да докараме облаци и дъжд. Специалисти сме все пак по градушките и тези неща”, допълни клубният бос, цитиран от “Меридиан мач”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker