бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Не мога да кажа, че бъдещето на Локомотив (Пд) е светло, но е добро – вече няма да допускам старите грешки!

Този следобед (20.10.) ръководството на Локомотив (Пд), начело с президента Христо Крушарски, почетния президент Христо Бонев, Председателя на Съвета на директорите Румен Руйчев и спортния директор Цавдар Цветков, както и немалка група фенове на тима феновете дадоха съвместна прескоференция, на която коментираха случилите се в последните дни субития.

Както знаете, след загубата от Локомотив (ГО) с 1:2 в срещата от десетия кръг на Първа лига, старши треньорът на пловдивчани Илиан Илиев подаде оставка и пожелакатегорично да напусне клуба. Това породи множество вълнение в цялата “черно-бяла” общественост, което от своя страна накара босът на “черно-белите” да излезе публично и да обясни за всички процеси, случващи се на Лаута.

Ето какво каза босът на “черно-белите” пред репортер на TrbunaPlovdiv.bg:

“Дотук никой не се е бъркал в селекцията на Илиан. Аз му дадох всичко, което искаше. Но виждате, че така се получи…”.

“Достатъчно съм луд, за да направя едно бижу от Локомотив (Пд). Където да ми е кеф да идвам. Ще ви поканя в моята фабрика. Аз там 6 месеца не съм стъпвал, но всичко пак работи. Това искам да направя и тук. Да не идвам, но всичко да работи”.

“Досега имаше малко повече доверие и предоверяване. Оттук нататък ще стане колективна вината. Докато тръгне нашата си школа нагоре, ще взимаме поне три нива над това, което взимаме кто футболисти”.

“Миналата година казах, че няма да работя на кило. Тази година също дадох да се работи на кило и сгреших. Ако иска някой да управлява, да заложи 2,5 млн.лв, и ако успее да се справи, аз ще му дам 3 млн. лв. Във футбола трябва да се смажат лагерите и всичко да върви в синхрон”.

“14 години съм бил комсумолски секретар, едва ли някой може да манипулира по-добре от мен. В нашите клубове не трябват толквоа треньори, колкото психолози. Ние имаме таланти. Но тия таланти си мисялт, че някой им е длъжен, и някой им пречи. Питайте феновете дали няма да са доволни, ако загубим, но покажем игра. Аз лично ще наградя играчите при таква ситауция”.

“Искаме да направим едно семейство тук, да живееме и да доставяме удоволствие. За 25 години не е направено толкова, колкото ние направихме за 1 година тук”.

“Аз трудно се доверявам на хората и трудно си избирам партньорите. В моята практика е имало хора, които работят и коити не работят”.

“Аз досега допуснах една грешка – позволих да не съм близо до проблема. Сега да се обвиняваме, че Зума е виновен – може и да е виновен…че откакто Цветков е тук, всичко е тръгнало надолу… Моята грешка е в това, че се отдалечих от проблема. Аз не стоях твърдо на позицията да казвам ДА и НЕ”.

“Този път ще мисля много. Този път ще имаме обстоен разговор. Ще мисял много при избора на треньор. Не ме интересува какви ще бъдат изикванията на треньора. Аз ще си поставя моите лични изиквания към треньора, който ще дойде. Да направи това, което искам. Едно бижу, накоето да се радваме.

“Трудно може да се получи за една година. Това е процес. Не става с магическа пръчка. Тук трудно може и да се намери качествен материал. Школите са занемарени.

“В момента Рилски спортист работи под наше командване. Воин Воинов е дал своето. Той ще подготвя кадрите. Именно там ще се обиграват нашите кадри. Воинов ще събира колектив, за да работи с тях”.

“Бъдещето на Локомотив (Пд) не мога да кажа, че е светло, но е добро”.

За треньор с никого не съм говорил. Почваме да говорим вече в следващите две седмици. Когато се изясням, който приеме всичко, кеото казва, той ще води отбора”.

“Когато е лошо, всеки може да се измъкне. Аз, ско има проблем, ще го кажа право в очите. Всеки проблем се поставя нареме. Не може да чакаме да се разпали стърнището”.

“Аз съм на 60 години, но още се уча. Но реагирам с емоция често, защото искам да ме оборят и да се аргументират. По този начин си изграждам мнение за всеки и за обстановката”.

“Целта си остава цел. Целта си остава 6-ото място пред Локомотив (Пд)”.

За мотивацията на футболистите, Крушарски каза: “Тук не става само с премии. Най-много се радвам за мача с Левски, когато ги бихме с 3:2. Там имаше много мотивация. Намериха ваксата и стана работата. Проблемът тръгна от Черно море насам. После дойдоха загубите”.

“За мен, аз съм наясно какви са проблеми, но тези проблеми няма да се повторят. В Локомотив (Пд) няма напрежение. Диша ли Локомотив , не диша ли? Не на компресори сме. От сензацията никой няма нужда. Ако трябва всеки месец ще правим разбор – тук ще седят треньори, ръководители и ще става ясно какво става с този клуб. Всичко трябва да е прозрачно”.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker