Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски налива 21 млн. лева за стадион и база

Локомотив (Пловдив) трябва да има обновен стадион и клубна база в следващите шест години. Такава амбициозна цел си постави собственикът на тима Христо Крушарски. Той разкри плановете си пред “Нова”.

“Аз съм се подготвил според моята кесийка, като видя колко парички имам, да си ги инвестирам. Направил съм така, че част по част ще стане това”, каза той.

Обновяването на стадион “Локомотив” ще започна от трибуна “Бесика”, а общата инвестиция с базата за юношите ще възлезе на около 21 милиона лева.

“За около 5-6 години тези две неща ще са напълно завършени. Първо ще започнем с детската база, защото там нещата са много сложни. Тук няма къде да се тренира и идеята е първите две игрища да станат до края на лятото, за да може децата като дойдат, да отидат в новия си дом.

Крушарски не си прави илюзии, че със спечелената Купа на страната е станал любимец на феновете.

“Това ще е до следващата загуба, знаете как е в България. Ще мине бързо, ще се забрави и при първите неудачи пак ще е същото.”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker