Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Който направи провинение – да знае, че го чака врата­та

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски обяви, че е за­познат със секс скандала, в кой­то се забъркаха някои от юноши­те на клуба, като дори е разпоре­дил освобожда­ването им.

“В Бразилия съм, но се зани­мавах с тези не­ща. Говорил съм с часове по те­мата. Да ви ка­жа, изобщо не съм се запознал с имената на момчетата. Не съм се интересувал. Знам само, че вече сигурно са изгонени, та­ка би трябвало да е”, коментира Крушарски пред “Меридиан мач”.

“Няма да търпя никога повече такива неща. Ка­то се правят на велики свалячи, ги гоня. Толкова им е акълът. Всичко е въпрос на възпитание. За такива еле­менти и такъв безпорядък ня­ма място и няма да има, докато аз съм тук. Който направи провинение – да знае, че го чака врата­та.

Говорил съм с шефа на шко­лата. Радвам се за реакцията му. Хората в Бълга­рия са били адекватни и са сторили това, ко­ето трябва да се направи в такава ситуация. За да правиш спорт, ти трябва ред и дисциплина. Ня­ма как да стане по този начин”, заяви Крушарс­ки.

Той сподели също така, че в Локомотив се работи усилено по селекцията, но той е дал пъл­ната власт на Едуард Ераносян.

“Да преценява от какво има нужда, аз не се меся. Дал съм пълната власт на спортно-техни­ческия щаб. Аз съм в Бразилия, за да работя. Прибирам се на 20-и и замина­вам за Хърватска. Покрай любовта към Локомотив, позанемарих работата, но сега съм се заел. Трябва да се вадят и пари все пак и затова Христо ще работи, докато други почиват и се снимат оттук и оттам”, завърши Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker