Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: За никой не съм се оженил и за никой не съм се вързал, имам нещо предвид

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори за евентуалното напускане на треньора Бруно Акрапович в посока ЦСКА-София пред БНР. Босненският специалист обяви, че напуска като се позова на клауза в договора, която му позволява да си тръгне, ако получи по-добра оферта.

Крушарски заявява, че ще се запознае подробно с договора и днес ще говори по-подробно по темата, но е спокоен, че Локомотив ще продължи с доброто си представяне и без Акрапович.

„Винаги, когато слагат каруцата пред коня, се получава фал. Ще водим разговора в работно време. Събота и неделя почивам. Имам нещо предвид, но в понеделник ще говоря.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ще видя какви са клаузите в договора и ще отговоря на всички въпроси. Аз проблеми нямам с никой. За никой не съм се оженил и за никой не съм се вързал.

Като иска, той решава и напуска, но има правила в играта. Защо да е шок, ако Акрапович напусне. И защо мислите, че няма Локомотив да продължи да играе същия хубав футбол.

Нали знаете, че съм от стара коза яре. Нямам вариант за нов треньор. Но има хора, които са работили достатъчно време с него, за да продължат тактиката каквато е.

Никой от ЦСКА-София не ме е търсил. Ако искаха, да го бяха направили по-рано. До момента не са ме търсили. Проблемът е техен, не е мой.

Преценете дали напускането на Аралица е свързано. Безсмислено е да коментирам аз това. Ние продължаваме в същия дух и това, което е поставено като цел, ние ще го постигнем и без Акрапович“, каза Крушарски.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker