Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски за интереса на Левски към Дани Кики: Всички футболисти са сребролюбци, когато чуят за пари, им омекват капачките

Полузащитникът на Локомотив (Пд) Дани Кики е влязал в сметките на спортно-техническия щаб на Левски (Сф), твърди в.”7 дни спорт”.

Сините са хвърлили око на Дани Кики. В момента лошото попче на Локомотив Пловдив се представя доста добре. Той дори бе поканен да стане национал на Сирия, но отказа. Освен към него Левски проявяват интерес и към Мартин Райнов.

“От Лески трябва да се бръкнат много дълбоко, за да се замисля по въпроса да им дам двама от нашите играчи. Първо ще си поговоря с тези момчета, за да разбера, какво е тяхното мнение, дали имат желание да се реализират, защото те са малко податливи на финансите и като чуят за пари им омекват капачките”.

“Не искам да им убия бъдещето. За мен не парите, а човешките отношения са важните. Аз и с Иван Иванов се разделих, въпреки че отначало той ми казваше, че идва тук не за да излезе навън, а защото обича Локомотив и т.н. И това беше в рамките на 6 месеца. Не искам да ги обиждам момчетата, но всичка са сребролюбци”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker