бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: До 5-6 години стадионът и базата ще са готови

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски очаква до 5-6 години стадионът и базата за децата и юношите да са приведени в завършен вид. “Аз съм се подготвил според моята кесийка и колко парички имам, да си ги инвестирам.

Направил съм така, че час по час това ще се случи. За 5 или 6 години тези две неща – стадионът и детската база, ще са завършени”, каза Крушарски в предаването “Домът на футбола” по Диема Спорт.

“Ще започнем първо с детската база. Първите неща трябва да станат до края на лятото, за да могат децата да тренират. Реконструкцията на стадиона стартира първо от трибуна “Бесика”, а Сектор “А” ще е последен, защото е най-скъпият. “Бесика” трябва да стане за година, трибуната срещу нея – също толкова. Ремонтът на стадиона, който сме изчислявали, е 14-15 милиона лева. Около 6 милиона лева ще излезе базата за юношите. Да се надяваме, че до есента ще започнем да работим”, коментира още президентът на “смърфовете”.


Той засегна и темата за участието на отбора в евротурнирите. “По-скоро още един финансов разход. Надявам се, че ще се справим. Имам едно вътрешно предчувствие, че ще скочим две стъпала нагоре”, каза Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker