бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: До една година ще имаме реновиран стадион

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че до този момент е инвестирал над 12 млн. лв за клуба.

По време на неговоро управление „смърфовете“ вече спечелиха два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата, но това според самия бизнесмен не е таванът на пловдивския тим.

„Вече пет години извървяхме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба започват леко да се възвръщат. надявам се и през тази година е така.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Чакам жребия за Лига Европа, но аз съм сигурен, че който и да ни се падне ще минем поне три кръга. Много хора си мислеха, че съм парашутист, но аз имам план за Локомотив Пловдив от самото начало. Мисля за школата на клуба и това е следващата стъпка“, каза за предаването „Спорт в обектива.

„Чакаме всеки момент да получим възможност да изградим базата на клуба и децата да тренират там. Ще направим и сериозен ремонт на стадион „Локомотив“. До една година мисля, че ще имаме реновиран стадион. Бруно Акрапович скоро няма да напусне Локомотив.

Той, заедно с Георги Иванов и Чавдар Цветков работят по нова схема, в която премиите им зависят от качеството на футболистите, които довеждат. Очаквам отново да се намесим в челните места и през следващия сезон. Аз съм максималист и искам надграждане. Медалите са цел, но ще бъда и доволен ако направим някой силен изходящ трансфер“, каза Крушарски в ефира на Канал 3.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker